TRD Spotters

TRD Spotters

Trd Spotters

TRD Spotters er en liten gruppe fly entusiaster som holder hovedsakelig til på Trondheim Lufthavn Værnes/TRD. Vi har i flere år vært aktive fly spottere på Værnes.
mange av våre bilder ligger på Jetphotos.net og kan bli sett her: jetphotos.net

TRD Spotters tester WF Dash 8-100

DiversePosted by Stig Rokkones Mon, January 25, 2010 21:23

Fredag 8. januar testa deler av TRD Spotters Widerøes Dash 8-100 for første gang. TRD-BGO ble flydd med LN-BRO. En helt ordinær tur uten så veldig mye å skrive om. Pga litt sen avgang fra BGO-FDE ble det ingen bilder. Turen gikk med LN-WIM. Men turen fra FDE til OSL den 10. januar ble foreviget med Canon'en.. smiley

Avgangen fra Bringeland gikk på rute, og vi var vel 17 stk pax ombord i LN-WIP om jeg så riktig. Flyturen gikk i strålende vær over det nydelige vestlandslandskapet.

Flyruta gikk over Hønefoss, og fikk da et bra overblikk over Eggemoen flyplass. Flyplassen har vært stengt siden 1. november 2009, men skal etter ryktene vistnok åpnes etter en utvidelse.

Landa på OSL i et knall vintervær, og hadde ca 30 minutter til neste flight videre til TRD.

LN-WIP på OSL etter ankomst.

Lite tid til spotting på OSL, men et par bilder i det fine været måtte man jo ha..

LN-WIB var omtrent klar for avgang til SOG da vi hadde parkert ved nabogaten.

KLM til AMS takset forbi på sin vei til avgang på 01L

Så var det bare å traske til TRD avgangen som var omtrent klar for boarding da man ankom gaten. LN-RPJ tok av på rute, og fikk et brukbart bilde av OSL på avgang.

SK350 svinger nordøst over Nebbenes, på tur mot TRD

Ble mere skyer da vi nærma oss trøndelag, men med et høyt skydekke og en sol på tur ned ble det noen veldig fine bilder over Trondheim sentrum. Vi brøt igjennom skydekket omtrent over Munkholmen, og da dukka sola opp "under" skyene i horisonten...

Det var det hele for denne gang. Håper turen var like fin for deg som for meg.. smiley

Hei og velkommen til TRDSpotters.net

DiversePosted by Kim Vanvik Sun, August 16, 2009 23:56

Her vil det ble oppdateringer med bilder og diverse fra TRD/Værnes eller SVG/Sola. Bilder fra spotteturene vil også bli postet her.
Siden er nå under utvikling så det kommer til å bli mye oppdateringer i nærmeste framtid.